dimecres, 16 de novembre de 2011

PROPERES MOBILITZACIONS

Necessitem resposta de cada un de nosaltres per saber quines accions prendre. A més, la resposta ha de ser ràpida (avui o demà a més tardar) ja que ens hem de coordinar amb més gent.

DIJOUS 17 a les 19:00: Consell de Barri de la Vila de Gràcia
Aquest dijous és el consell de barri de la vila de gràcia. En aquests els ciutadans podem fer preguntes al regidor de districte. És, doncs, un moment més que oportú per recordar-li que seguim volent respostes sobre l’estat de les escoles bressol i que seguim estant al cas del que es va fent. Seria bo que hi anéssim uns quants i que féssim un parell o tres de preguntes. El consell de barri és a les 19 hores a l’Espai Jove la Fontana (mapa).

DIVENDRES 18 a les 17:00: Mobilització en defensa de l’escolapública.
L’hora de trobada és a les 17 hores a la plaça de la vila. El manifest es llegirà a les 17:30. Hi haurà una tamborinada itinerant que anirà recollint a gent de diferents escoles. Hi ha la opció de que ens recullin a nosaltres davant de la futura EBM Jaen (mapa) a les 16:30. Aquells de vosaltres que pugueu estar ens ho hauríeu de comunicar. Únicament passaran a “buscar-nos” si som uns quants. La resta de nosaltres, ens veiem a les 17:00 a la plaça de la vila.
Samarretes: Hi ha la opció de comprar samarretes grogues en defensa de l’escola pública (veure samarreta). Digueu quantes voleu i de quina talla per poder fer la reserva.

DIVENDRES 18 a les 18:30: Reunió EXTRAORDINARIA Afectats SenseEscoles Bressol
Després de la concentració a la plaça de la vila, farem una reunió al bar del Tradicionarius (mapa) per parlar de com encarar la reunió amb el regidor. Es important que vinguem els màxims de nosaltres a aquesta reunió ja que parlarem de les solucions que ens interessen plantejar al regidor. Cal que tinguem clara l’estratègia aseguir (i que aquesta sigui consensuada entre totes i tots).

DILLUNS 21 a les 17:00: Concentració a la Plaça Espanya
Com ja sabeu el regidor ha accedit a reunir-se amb nosaltres. Creiem que pot ser interessant que bastants de nosaltres anem a fer pinya amb els nostres representants i, per tant, ens podríem concentrar davant l’oficina de IMEB (on tindrà lloc la reunió) ), en el mateix moment de la reunió, per fer pressió. Si decidim fer-ho, gent de la coordinadora d’AMPAS ens donaran suport i vindran a mobilitzar-se amb nosaltres.
ÚTIMA HORA: S'ha convocat als mitjans de comunicació per la reunió de dilluns. És imperatiu, doncs, que mirem de ser els màxims a l'IMEB per fer pressió. POT SER LA NOSTRA MILLOR OPORTUNITAT D'ÈXIT!

Per poder fer recompte de quants de vosaltres es poden apuntar als diferents esdeveniments, hem creat un document on podeu indicar la vostra disponibilitat. També podeu indicar el nombre de samarretes que voleu. Recordeu, ens interessa saber la disponibilitat de cada un de nosaltres amb la major brevetat possible.


Som conscients que cadascú fa fins on arriba, però ara és el moment que tothom s’ha de sacrificar una mica i posar el seu gra de sorra per aconseguir que ens donin una solució al nostre problema. Hem aconseguit molt tenint una reunió amb el regidor, però si no fem accions paral·leles, els nostres actes perden força i es veu la nostra debilitat. Sabem que aquest procés ens està desgastant, però no podem deixar la feina a quatre persones, perquè elles soles no aconseguiran res i ens perjudicarà a tots.

Respecte a properes mobilitzacions (com la guarderia del dia 26), podem valorar si les mantenim a la propera reunió del 23, en funció de com estiguin les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada