dilluns, 19 de desembre de 2011

Festa de Nadal: Plaça Sant Jaume. Dissabte, 17 de Desembre 2011Unes 40 famílies ens vam concentrar dissabte al matí a la plaça Sant Jaume davant de l'Ajuntament per reclamar la nostra plaça d’escola bressol per als nostres fills.

Les famílies vam escenificar el Nadal: vam decorar "la classe" que no tenim, enmig de la Plaça Sant Jaume amb guirnaldes de Nadal, vam llegir la carta als Regidors Mags, vam fer cagar el tió, que ens va cagar solucions per al curs actual i una escola bressol per al setembre vinent!

La Carta als Regidors Mags deia així:


Benvolguts Regidors Mags,
Aquest 2011 els 200 hem estat molt bons, i per això us demanem pel nou any:
- La carta de l’IMEB (bé, això és per tal que els nostres pares es quedin finalment tranquils)
- Una audiència amb l’Excel·lentíssim Alcalde Trias
- Alguna solució provisional raonable i consensuada entre les parts implicades
- I hem deixat el més important per al final:
Poder estrenar les nostres tres escoles l’1 de setembre del 2012. Aquesta vegada SÍ!
Moltes gràcies!
Signat: Els nens de les escoles Jaén, Caspolino i Patufets de Navas


El que reclamem a l’Ajuntament és tenir constància escrita que l’any vinent les famílies de les escoles bressol Jaén, Caspolino i Patufets de Navas tindrem escola bressol al barri, siguin les escoles que ens van adjudicar per concurs públic el mes de juny de 2011 o bé una altra escola al nostre barri.

Vist l’estat de construcció de les escoles, les famílies comencem a tenir la sensació que l’any vinent tornarem a estar en la mateixa situació i considerem indispensable que l’ajuntament, a part de trobar una solució provisional per aquest curs, pensi de quina manera solucionarà el problema per al curs vinent.

Continuem demanant solucions per al present curs. Les escoles havien de començar a 30 de gener de 2012 i l’ajuntament, a part de dir-nos que no estaran llestes, no ens dóna solucions per escolaritzar els nostres fills. Les famílies li hem fet la feina a l’ajuntament i li hem demostrat que són viables solucions provisionals per passar els cinc mesos i mig d’aquest curs: des de barracons, adaptació d’aules, fins a una indemnització a les famílies en concepte de compensació pel greuge que ens ha causat l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada