Manifest en defensa de l'escola bressol pública

Les entitats i famílies de Gràcia ens mobilitzem en defensa de l'escola bressol pública davant les declaracions del regidor d'Educació i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy, on es manifesta la intenció de canviar el model de gestió de les escoles bressol públiques de la nostra ciutat, obrint la possibilitat a altres models de gestió, com l'externalització i les subvencions a les llars d'infants privades.

Sobretot, després d'assabentar-nos que el proper curs 2012-2013 les noves escoles bressol de la Vila de Gràcia Jaén i Caspolino seran de gestió privada.

I reclamem a les administracions la correcta aplicació de la LLEI 5/2004, de 9 de juliol, de creació de llars d'infants de qualitat, aprovada per unanimitat pel Parlament de Catalunya.

Si us plau, imprimiu, signeu i feu córrer aquests manifestos i, quan estiguin signats, feu-los arribar a qualsevol escola bressol:

- Recollida de signatures: Manifest en defensa de l'escola bressol pública i els serveis complementaris de l'Ajuntament de Barcelona
- Manifest en defensa de l'escola bressol pública adreçat a la regidora del districte de Gràcia, Sra. Maite Fandos