dimarts, 18 d’octubre de 2011

Instància per presentar el més aviat possible

>Punxeu aquí< per descarregar el model d'instància, que cada família haurà d'adaptar amb les seves dades. Les parts en groc són les que heu de modificar, la resta mirem de deixar-la igual per entregar tots el mateix.


-S'han d'adreçar instàncies a l'Alcalde-President de l'Ajuntament de Barcelona (a la Pl. St. Jaume), al Regidor d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona (també està a la Pl. St. Jaume) i al Gerent de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Pl. Espanya, 5, 08014).- S'han de fer, doncs, 3 documents, canviant a qui va dirigit (l'encapçalament de dalt de tot i al final també surt.)


- Heu d'anar al registre amb original i còpia (3x2= 6 instàncies) de cada document (l'original se'l queden ells i la còpia segellada us la quedeu)


- Quan l'hagueu entregat, escannegeu la vostra còpia i envieu-la a senseescolabressol@gmail.com, per tenir un registre de totes les instàncies presentades. Cal escanejar la primera pàgina de cada instància (a l'alcalde, al regidor i al gerent). Si no les podeu escanejar, envieu un missatge al mateix correu amb les vostres dades i quines instàncies heu entregat -i intenteu portar-les a la propera reunió!!

MOLT IMPORTANT: Com més d'hora l'entreguem, millor! Si encara no l'heu presentat, entregueu-la ja!!!

1 comentari:

  1. hola, mañana voy a llevar las instancias.
    ¿Es cierto que es mejorq ue se llevn una copia con el nombre del padre y otras con el de la madre?
    saludos
    patricia

    ResponElimina