dijous, 15 de desembre de 2011

17 de Desembre, 11h: Escola Bressol a Sant Jaume!

S’acosta el Nadal i a les escoles bressol fan activitats per preparar les festes: decoren la classe amb garlandes i motius nadalencs, escriuen la carta als Reis d’Orient, fan cagar el tió i fan un dinar especial. Els nens de les EBM Jaén, Caspolino i Patufets de Navas, com que no tenim escola, però no volem deixar les nostres criatures sense festa, hem decidit fer la celebració ni més ni menys que A LA PLAÇA SANT JAUME, per donar l’oportunitat al Senyor Alcalde i al Senyor Regidor d’Educació a celebrar amb nosaltres aquests moments de bona voluntat i bons propòsits.

És per això que ens plantarem el DISSABTE 17 de DESEMBRE, a les 11h davant la porta de l’Ajuntament de Barcelona, a la Plaça Sant Jaume, i celebrarem el Nadal amb tots els nens i amb les nostres famílies.

Decorarem la “classe”, plantarem l’arbre de Nadal, llegirem la carta als Regidors Mags i farem cagar el tió que, esperem, ENS CAGUI ESCOLES PER AL FEBRER DE 2012.

Us convidem a tots i totes a fer-nos costat i celebrar amb nosaltres aquests moments de pau i amor. Ens aniran bé moltes mans per jugar amb els nens, dibuixar amb guixos, fer fotografies i decorar la classe. Si podeu, porteu garlandes, boles de colors, decoració nadalenca, regals per al tió, panderetes i simbombes, guixos de colors, arbres de nadal... i tot el que se us acudeixi per ambientar!!!

Ens veiem dissabte!

Recordeu: 17 de DESEMBRE, ens trobarem a les 10.45h al parc infantil de la Plaça Sant Miquel, per anar tots junts i ser a les 11h davant la porta de l’Ajuntament, a la Plaça Sant Jaume.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada