dimecres, 9 de novembre de 2011

TRUCADA DE L'IMEB !

Hola a totes i a tots,

Ja som uns quants als quals l’IMEB ha trucat per proposar-nos una solució particular a la situació en què ens ha deixat l’ajuntament, en no haver construït l’escola bressol promesa.

El que està oferint l’ajuntament a les famílies que està trucant és: la reubicació de l’infant en una escola més o menys propera a Gràcia (Sarrià Sant-Gervasi, Sant Martí, Ciutat Vella, etc.) i la promesa que l’any vinent les escoles Jaén i Caspolino estaran construïdes i que tindrem plaça en aquestes.

Avui a la reunió s’ha tractat el tema arribant a la següent conclusió:

Com a col·lectiu no podem (ni volem) imposar cap solució a ningú i, per tant, si algú pot veure millorada la seva situació amb l’opció que li ofereix l’ajuntament, endavant, que l’agafi. No obstant, per a aquells que no estiguin d’acord amb la proposta que ens fa l’ajuntament, la resposta del col·lectiu (i de cada un de nosaltres particularment) hauria de ser:
  • Nosaltres vam demanar solucions per escrit a l’ajuntament i, conseqüentment, volem que tota la comunicació que faci l’ajuntament amb nosaltres sigui també per escrit. Per tant, la solució que se’ns proposa ara volem que ens la enviïn per escrit, ja sigui via correu postal o electrònic. Volem tenir constància per escrit de totes les propostes que ens faci.
  • La solució provisional que ens ofereixen, mentre no entren en funcionament les noves escoles bressol, no resol el problema que l’ajuntament ha creat. És una solució estàndard per casos concrets que no s’ajusta a les necessitats del nostre col·lectiu: no és per a tots i no és al barri de Gràcia.
  • Reclamem una reunió amb el regidor, que ja s’ha demanat degudament mitjançant instància, per a discutir i consensuar possibles solucions a la situació en què ens trobem.

Finalment, aquells pares i mares que ja han rebut la trucada de l'IMEB i que vulguin tornar-se a posar en contacte amb l’IMEB per fer les reclamacions que hem acordat com a grup, el telèfon és: 934023663.

Necessitem tenir un registre de qui han trucat i quants heu acceptat. Quan us truquin de l'IMEB, envieu un email a senseescolabressol@gmail.com i dieu si heu acceptat o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada